Svar på frågor

Anonym om Analyserar:
Tycker du själv att du är för lång för din häst?
Tycker du att du rider bra, på en skala 1-10?
Tycker du att allt handlar om att vinna?
Vad tycker du är bäst? Att vinna eller att rida en bra runda som man själv är nöjd med?

Tacksam för svar! Bra uppdatering!
Sv:
- Jag är ju inte kort precis haha! Nej men jag vet att jag är lite lång på Joey, men har fått bekräftat att med tanke på att jag inte väger så mycket och att han är så robust/muskulös och har en djup bål så gör det ingenting att jag är lite lång så länge jag inte växer ännu mer såklart.

- Hm, jag tycker inte att jag rider dåligt men inte heller superbra. Har svårt att rida andra hästar än Joey, vilket inte är vidare positivt. Har lätt för att bli nöjd med hur det går på Joey och "åka" lite grann men det vet jag och försöker jag ju att förbättra. Men kanske en 6:a eller en 7:a :)

- Nej allt handlar absolut inte om att vinna, jag tycker att det handlar om att uppfylla sina egna mål. Det är en vinst för mig, sen om målet var att vinna så är det ju det ;)
Med Joey brukar jag vilja placera mig iallafall men när jag tävlade Martin var målet först att komma runt banan spelade ingen roll med hur många fel, och sen att komma runt nolla. Den gången jag kom runt nolla blev jag så glad att jag började gråta så det var en vinst för mig.

- Jag tycker att det är bäst att rida en fin runda som man är riktigt mega nöjd med, den känslan slår allt!
Jag kom 2:a med Joey i en LB på Täby RC förut och då hade jag fått en smitning på ett hinder och alltså 4 fel. Jag var jättemissnöjd och tyckte inte att jag var värd rosetten. En åsikt som jag fortfarande tycker delvis. Jag var missnöjd över rundan och då känns det inte rätt att komma 2:a men å andra sidan så var det ju bara 1 annan som red bättre?
Men en bra runda är det viktigaste, annars tror jag att det är svårt att uppskatta vinsten.

Tack för dina frågor de var kul att svara dom, och för att du tycker att jag uppdaterar bra :)Kommentarer
Postat av: Klara

Superbra frågor! Den var roligt att läsa :D

2012-01-14 @ 10:02:23
URL: http://elviraklara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0